Находки от новата колекция на Nike за активно лято

мин. четене

Важно е да помним, че никога не е късно да започнем да спортуваме. Особено когато започва летният сезон и е време за разтоварващи режими и максимално оползотворяване на енергията. Спортът е чудесен начин да повдигнем самочувствието си, да бъдем по-тонизирани и да се чувстваме отлично в кожата си!

Единственото, което ни е нужно, е мотивацията! E, тя често идва в комбинация с чисто нов спортен екип за настройване на подходящата вълна. Добре знаем, че модата е навсякъде, дори в спорта. Удобните сетове са част от удоволствието да спортуваш. Става дума за онези комфортни екипи, които прилягат на тялото като втора кожа, а свободата на движение ни осигурява неповторимо усещане за лекота.

Tова лято тенденциите отново ще разкрепостят мисленето ни в цветово отношение. Подобно на приповдигнатото лятно настроение, флоралните мотиви, ярките цветове, които привличат вниманието като оранжев, жълти и розово отново ще царуват за дълго и ще ни карат да се усмихваме широко. Съветът ни е - обличайте се отгоре до долу с жизнерадостни цветове и със сигурност няма да ви бъде скучно и ще вдъхновявате както себе си, така и всички около вас!

Селекцията от шопинг находки от SPORT DEPOT от новата колекция на NIKE, която сме ви приготвили и на която не можем да устоим, със сигурност ще ви улесни в избора на къси клинове, бюстиета с принтове, сакове и удобни обувки за тренировка. 

С подкрепата на SPORT DEPOT


Още по темата: