Ицо Хазарта: „Ние в ПП не сме се събрали да целуваме ръка“

мин. четене

В понеделник вечерта Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, гостува в предаването „Лице в Лице“ с Цветанка Ризова. Разговорът беше белязан от факта, че в предно интервю Петров каза, че една социологическа агенция е поискала 100 000 лева, за да даде повече проценти на ПП в проучванията си.

Петров отказа да отговори коя е социологическата агенция, като поясни, че тези предложения не идват с фирмена бланка с подпис и печат.  Кандидат-депутатът добави, че предложението не е било отправено лично към него, а към негови съмишленици от ПП.

На въпроса защо той продължава да се занимава с политика, Петров отговори: „Целият ми живот мина да ги търпя тия дърти мутри. Животът ми мина в това и искам да помогна тази мръсна машина да се разкара“. Той добави и че тази мръсна машина си има и медийна империя.

Петров каза още, че правителството е паднало, защото не е  направило сделка с мръсната машина, например няколко милиарда за пътища за определени фирми. Христо Петров също добави: „Ние от ПП не сме се събрали около лидери, на които да целуваме ръка.“

Може да намерите линк към социологическо проучване за българските избори на 02.10.2022г. на POLITICO тук. Цялото интервю гледайте във видео прозореца.

 

 


Още по темата: